Introduction to shamanism februray 2020

Grunnkursus i Sjamanistisk Praksis, Februar 2020


DATO: Lørdag d. 29. Februar 10.00-18.00 og Sønsdag d. 1.  Marts 10.00-17.00, 

STED: Healingens Hus, Erling Skakkesgate 66, 7012 Trondheim.

Grunnkursus i Sjamanistisk Praksis, Februar 2020


Dette kursus er for dig som ønsker å lærer om shamanisme og som ønsker at opfriske eller fordybe dig i din egen praksis.


DATO: Lørdag d. 29. Februar 10.00-18.00 og Sønsdag d. 1.  Marts 10.00-17.00, 

STED: Healingens Hus, Erling Skakkesgate 66, 7012 Trondheim.


Kurset er for deg som har litt eller ingen erfaring med å arbejde sjamanistisk. Men kurset kan også være for deg som ønsker at repetere det grunnleggende for å skape et bedre fundament i din egen praksis og gå dypere. Det er alltid noe nytt og lærer og noen ganger er det å vende tilbake til det grunnleggende veldig verdifullt for ens videre praksis hjemme.

På kurset vil vi fordype oss i grunnleggende teknikker i det sjamanistisk håndverk. Vi vil jobbe med medisinhjulet og hvordan vi skaper hellig rom for os selv. Vi vil fokusere på å åpne oss for å lytte dypere til Moder Jord og elementenes visdom. Gjennom trommereiser vil vi oppleve hvordan vi kan få kontakt med hjelpere, kraftdyr og guider fra åndeverdenen og lære å ta deres visdom og healing i våre egne liv. Vi vil fokusere på kontakt med guider og hjælpeånderne i hverdagen, samt tillit i arbeidet, etikk, balanse og selvfølgelig deling og samvær i cirklen. Vi lytter til hverandre og lærer av hver enkelts visdom og erfaringer fra åndeverdenen.  På kurset vil vi arbeide både ute og inne, så det er derfor viktig å ta med riktig klær i forhold til været.


Du ønskes velkommen til ett spennende og givende kurs, hvor vi vil komme i kontakt, og åpne opp de naturlige evner du har i deg, i samarbeid med den usynlige verden.

PRIS OG PÅMELDING:
Ved påmelding send meg gjerne en mail.


NB: Alkohol og euforiserende stoffer er ikke tillat å benytte under kurset!


MEDBRING:
-Notesbok og penn.
-Rasle.
-Liggeunderlag/yogamatte.
-Noe å dekke øynene dine med ved trommerejse.
-Tromme hvis du har (ikke nødvendig for å delta på kurset.)
-Matpakke til lunch lørdag og søndag.


Der serveres te, kaffe og snack i pausen.

Kort om meg:

Mitt navn er Amalia Fonfara, født og oppvokst i Grønland og Danmark, og jeg har bodd i Norge siden 2010. Jeg jobber som billedkunstner og sjamanistisk utøver i Trondheim, og har en MA i visuell kunst og en 2 årig terapeutisk healer uddannelse.  Siden 2012 har jeg fordjypet meg i sjamanisme innen for de nordiske og inuittiske sjamanistiske traditioner.

Både som kunstner og i min praksis med healing og sjamanisme, er mitt ønske å levendegjøre og bevisstgjøre forbindelsen i oss selv og til alt liv vi er omgitt av. Igjennem det sjamanistiske arbeid opplever jeg hvordan vi i samarbeid med den usynlige verden, kan heale opp traumer og sår vi bærer på. Sådan at vi kan oppleve vår egen dype kontakt til Moder Jord og kosmos.
♥ Alt er levende og alt liv er forbundet! ♥

Mer informasjon her:

https://www.facebook.com/events/740118996499934/
Har du spørsmål om kurset ta bare kontakt til meg via mail eller facebook.

Ser frem til å møte deg og jobbe sammen i gode energier ♥ :)

Hjertelig velkommen!