Shamanisme og Healing

Photo: Madhumita Nandi, Nanortalik 2019.

Kursus i Shamanisme og Healing i Qaqortoq, November 2019


DATO: Lørdag d. 2. November 10.00-17.00 og Sønsdag d. 3. November 10.00-17.00, 

STED: Qaava Festsal, Qaqortoq, Grønland

Angakkulerinermut ajorunnaarsaanermullu pikkorissarneq, Qaqortoq, 2020 Angakkulerinermut/shamanisme ajorunnaarsaanermullu/healing pikkorissarusupput? Taamaappat periarfissaqarputit novemberip aappaani pingajuanilu pikkorissarnissamut. Tamanna pissaaq Qaqortumi ulluni taakkunani nalunaaqutaq 10.00 – 17.00 -mut.

Angakkulerineq anersaakkut sammisaavoq nunarsuarmi pisoqaanerpaaq. Periuserlu nunarsuarmi tamarmi anersaakkut ilisimassusermik ajorunnaarsarsinnaanermullu aqqutaasimavoq illernartoq. Pikkorissarnermi sammineqassapput angakkulerineq, tarnillu nunaannut angalaarsinnaaneq, anersaakkullu ikiortinik suleqateqarsinnaanermik ilinniarneq, kiisalu ajorunnaarsaasinnaanermik ilinniarnissaq allallu periarfissaassapput.
Nammineerlutit inunnguutsinni anersaakkut piginnaanereriikkatit itisilerlugit ilinniassavatit. Taamaalillutit unittooqqaffitit suliarisinnaalernissaannut sakkussaqalissaatit. Tupigusuttarumaarputit isumassarsiorlutillu. Naligisannik soqutigisaqaqatinnillu naapitsissaatit.
Paasisaqarnerorusukkuit pikkorissarnissamut una iserfigisinnaava: bit.ly/2mnfgfr eller: facebook.com/events/509654996531653/

NAATSUMIK ILISARITISSAANGA:
Amalia Fonfara-mik ateqarpunga Kalaallit Nunaanni inunngorpunga, Norgemilu najugaqarlunga. Assilialiortartutut suliaqartartuuvunga, kiisalu angakkulerinermik ajorunnaarsaanermillu suliaqartuullunga. Kissaatigaara allat piginnaasaq pigeriigaat atornissaanut ikiussallugit. Sunami tamarmi uumassuseqarpoq uumassuserlu tamatsinnut atassuteqarpoq. Kinaasunga paaserusukkukku uunga isersinnaavutit:
facebook.com/amaliafonfara.invisibledrum/ og www.amaliafonfara.com

AKIA: amalia.fonfara@gmail.com


SUMIIFFIK: Qaava Festsal, Qaqortoq.


PEQAANISSAMUT NALUNAARNEQ: Mailerfissaq amalia.fonfara@gmail (Inissat killeqarput.)


Pikkorissarnissaq pillugu apeqqutissaqaruit mailerfiginnga imaluunniit Aviajamut sianerlutit 263271-mut.

Kursus i Shamanisme og Healing i Qaqortoq, GL. November 2019

Har du lyst til at lærer om shamanisme og healing? Så har du mulighed for at komme på et spændende kursus 2. og 3. November kl. 10.00-17.00 i Qaqortoq!


Shamanisme er den ældste spirituelle praksis dateret på jorden. Praksissen har overalt i verden altid været en dyb og hellig vej til visdom, indsigt og healing. På kurset her vil du lærer om hvad Shamanisme er, lave Sjælerejser i åndeverdenen, møde kraftdyr og Hjælpeånder, vigtigheden og betydningen af kontakten til forfædrene, arbejde med Healing og Ceremonier og meget mere. Du vil lærer at udvikle og åbne op for de evner du naturligt har i dig, så du kan heale følelsesmæssige blokeringer og komme mere i balance. Du vil blive inspireret og forundret, og du vil få nogle smukke og dybe bekendtskaber sammen med andre ligesindede!


Kort om mig: Mit navn er Amalia Fonfara. Jeg er født i Grønland og bor i dag i Norge hvor jeg arbejder som billedkunstner, healer og med shamanisme. Jeg er uddannet med en MA i visuel kunst og har en terapeutisk healer uddannelse fra Norge, samt flere års fordybning i shamanisme hos bl.a. Livstræet, Studio (NO) og Skandinavisk Center for Shamanistiske Studier (SE). Både som kunstner og i min praksis med healing og shamanisme, er mit ønske at hjælpe andre mennekser med at levendegøre den forbindels vi har i os selv og til alt liv vi er omgivet af. Igennem det shamanistiske arbejde oplever jeg hvordan vi i samarbejde med den åndeverdenen kan heale traumer og sår vi bærer på. Sådan at vi kan føle en dybere kærlighed til livet og opleve vores egen kontakt til Moder Jord og kosmos. 


♥ Alt er levende og alt liv er forbundet! ♥

Mer informasjon om mig her: https://www.facebook.com/amaliafonfara.invisibledrum/ www.amaliafonfara.com

TID og STED: 2. og 3. November kl. 10.00-17.00, Qaqortoq.PÅMELDING: Send en mail til amalia.fonfara@gmail (NB: Der er begrenset antal pladser på kurset.)


MEDBRING:

-Notesbog og pen.

-Liggeunderlag/yogamatte og tæppe.

-Noget at dække øjnene med ved sjælerejse.

-Rasle og tromme hvis du har (ikke nødvendig for å delta på kurset.)

-Madpakke til frokost lørdag og søndag.


Der serveres te, kaffe og snack i pausen.


Har du spørsmål om kurset så ta bare kontakt vil mail, facebook eller du kan ta kontakt på telefon til Aviaja på 263271.


Glæder mig til møde dig og holde dette smukke kursus i Sydgrønland ♥