Trå inn i sirkelen - høst kurs 2021

Trå inn i Sirkelen - HØST KURS - 2021


STED:

Amborgen på Amborneset på Indre Fosen (10 min fra Vannvika og 20 min fra Rørvika Fergekaj)DATO:

10.-12. Sep. Fredag - Søndag

Oppstart Fredag kl.17.00 og avslutning søndag kl.18.00

 

5.-7. Nov. Fredag - Søndag

Oppstart Fredag kl.17.00 og avslutning søndag kl.18.00


Online samling blir lagt opp efter 1. samling.


Trå inn i Sirkelen - HØST KURS - 2021


Sjamanisme er en livspraksis, et eldgammelt håndverk som våre forfedre har praktisert i tusenvis av år tilbake i tid og som i dag i større grad enn noen gang før, finner sjamanismen og det animistiske livssyn veien tilbake til vårt moderne samfunn. Og hvorfor egentlig det ?? Ja, kanskje det er så enkelt at vi trenger det og at Jorden trenger det. Vi er alle en del av kosmos, av Jorden og alt liv her. Når vi forbinder oss til våre åndelige og sjelelige røtter og åpner opp for å arbeide med denne kontakten gjennom oss selv, kan vi skape dyp healing og transformasjon i våre liv og finne kreativitet og livskraft. 


Trå Inn I Sirkelen - HØST KURS går over 2 samlinger i høst 2021. Her vil vi gjennom vår egen kontakt med naturen, åndefellene og forfedrene fordype oss i det gamle sjamanistiske håndverk. Over samlingene vil jobbe med trommereiser, seremonier, ritualer, arbeide i naturen, varseltagning, sang og dans. Under forløpet vil vi følge syklusen i naturen på denne tiden av året, hvor energien trekker seg nedover og innover, og hvor det er tid å gi slipp. Mellom samlingene vil det bli lagt opp til noen hjemme fordypningsoppgaver og til de som ønsker et samles online, blir det et online møte for å dele litt i prosessen. 


Kurset vil gi hver enkelt av oss tid til å fordype oss i vår egen prosess og praksis. Den vil styrke kontakten med våre egne guider og hjelpere. Det vil hjelpe oss til å lytte til oss selv, og lære oss å lytte til å vise respekt og kjærlighet for alt annet liv, vi er en del av her på Moder Jord. 

Sirkelen er et hellig rom, der vi støtter og styrker hverandres prosess og lytter til hver enkeltes visdom. På denne måten kan vi sammen skape et kraftfullt rom der vi kan lærer av hverandre, og utvikle oss enkeltvis og i fellesskap. 

Kurset er ikke et nybegynner kurs, så det er fint om du har noe erfaring fra før og kjenner til det rituelle arbeide med trommereise. Har du gått på kurs tidligere kan dette kurs være en fin fortsettelse i din praksis. DATOER: 

10.-12. Sep. Fredag - Søndag

Oppstart Fredag kl.17.00 og avslutning søndag kl.18.00

 

5.-7. Nov. Fredag - Søndag

Oppstart Fredag kl.17.00 og avslutning søndag kl.18.00


Online samling blir lagt opp efter 1. samling.STED:  

Amborgen på Amborneset på Indre Fosen (10 min fra Vannvika og 20 min fra Rørvika Fergekaj)

Amborneset er et vakkert sted i fredfull natur ved Trondheimsfjorden. Stedet har en spesiell energi og en arkeologisk spennende historie. Her finnes restene av en gammel bygdeborg, i tillegg til flere gravrøyser fra vikingtiden. PRIS OG PÅMELDING: 

3900,- pr. helg. inkl deilig vegetarisk mat alle dager.

Overnatning kommer i tillæg. Ene rum: 800,- pr. helg. Eller delt rom to og to: 400,- pr. helg.

Overnatning i stort koseligt glamping telt med vedovn er gratis. (Medbring selv soveunderlag/feltseng og sovepose.)

Du er også velkommen til å medbringe eget telt eller bobil.Påmeldingsfrist 19. august 2021. 

Depositum på 1.300, - betales senest 19. August. Kursavgift kan betales i månedlige rater om ønskelig.

 NB: Når du betaler, skriver du inn ditt navn. Ved avbestilling tilbakebetales depositum ikke.


NB: Max 15 plasser!


Hvis du har spørsmål om kurset eller påmelding, kontakt meg via e-post eller telefon. E-post: amalia.fonfara@gmail.com Tlf: 40747723 

Info om kurset på nettsiden her: Kort om meg: 

Mitt navn er Amalia Fonfara, jeg er født og oppvokst i Grønland og Danmark, og har bodd i  Norge siden 2010. Jeg jobber som billedkunstner, healer og sjamanistisk utøver i Trondheim, og  har en MA i visuell kunst og en 2 årig terapeutisk healer uddannelse. Siden 2013 har jeg jobbet  med sjamanisme hos blant annet Livstræet Studio i Oslo, og Scandinavian Center of Shamanic  Studies i Sverige og fordypning i de inuittiske animistiske tradisjoner. Både som kunstner  og i min praksis med healing og sjamanisme, er mitt ønske å levendegjøre og bevisstgjøre  forbindelsen i oss selv og til alt liv vi er omgitt av. Igjennem det sjamanistiske arbeid opplever  jeg hvordan vi i samarbeid med den usynlige verden, kan heale opp traumer og sår vi bærer på.  Sådan at vi kan oppleve vår egen dype kontakt til Moder Jord og kosmos. ♥ Alt er levende og alt liv er forbundet! ♥

Mer informasjon her:
https://www.facebook.com/amaliafonfara.invisibledrum/
www.amaliafonfara.com


Vel møtt i Sirkelen!