Trå inn i Sirkelen - Kurs i sjamanistisk healing

Trå inn i Sirkelen - Kurs i sjamanistisk healing 2022-2023STED:

Trondheim Taiji Senter, Kjøpmannsgata 127013 Trondheim, Norway
DATO:

Aug: 27.-28. kl. 10.00-18.00

Okt:15.-16. kl. 10.00-18.00

Dec: 3.-4. kl. 10.00-18.00

Feb: 4.-5. kl. 10.00-18.00

April: 15.-16. kl. 10.00-18.00


Trå inn i Sirkelen - Kurs i sjamanistisk healing 2022-2023

KURSET ER FULLBOOKET


Velkommen til kurs i Sjamanistisk healing.

Sjamanisme er en livspraksis, et eldgammelt håndverk som våre forfedre også her i Norden har praktisert i tusenvis av år tilbake i tid og som i dag finner veien inn i vårt moderne samfunn.
Vi er alle en del av kosmos, Jorden og alt liv her. Når vi forbinner oss til våre åndelige og sjelelige røtter og åpner opp for å arbeide for denne kontakten gjennom oss selv, kan vi skape dyp healing, transformasjon av våre egne, og andres liv. Vi trår inn på en vei hvor vi har større følsomhet og dypere forståelse for Moder Jords liv.

Der findes mange ulike aspekter av healingsarbeid innen sjamanisme og dette kurset er laget for å fordype seg i nettopp dette. Over et forløp på 9 måneder med 5 samlinger fordyber vi oss i og fokuserer på spesifikke teknikker innen sjamanistisk healing. Vi skal blandt andet jobbe med henting av kraftdyr, healings arbeide med elementene, sjelehentning, overganger fra livet til de dødes rike, seremonier, ritualer, sangens kraft, og finne råd og hjelp i naturen.


Kurset er lagt opp slik det vil gi deg rom til å heale og vokse i din egen kontakt med Moder Jord og guiderne i den usynlige verden. Samtidig vil du også få mange gode verktøy for ditt eget videre arbeid, enten du har klientpraksis eller ønsker å fordype deg i egen praksis. Vi vil lærer fra våre guider i den usynlige verden dele i sirkelen og støtte hverandre i arbeidet.
Mellom samlingene blir det noen hjemmearbeid, dette for å hjelpe deg å ta med deg praksissen din og kontakten til dine hjælpere hjem i hverdagen, og hvem vet, kanskje oppdager du at det er behov for det du lærer rundt deg i hverdagen.


Kurset er ikke et nybegynnerkurs. For å delta og få mest mulig ut av kurset er det viktig at du har gjort trommereise tidligere og har en eller flere hjelpere/ kraftdyr/ guide, som du har kontakt med. Hvis du har spørsmål angående dette, kan du gjerne kontakte meg.


Kurset undervises på Norsk.


Etter påmelding vil du motta praktisk informasjon for hva du skal medbringe. Kurset vil foregå i Trondheim sentrum.DATO:
Aug: 27.-28. kl. 10.00-18.00

Okt:15.-16. kl. 10.00-18.00

Dec: 3.-4. kl. 10.00-18.00

Feb: 4.-5. kl. 10.00-18.00

April: 15.-16. kl. 10.00-18.00
PRIS OG PÅMELDING: Påmeldingsfrist 15. Juli 2022.
Pris for hele kurset: 12.500,- NOK
Depositum på 3.500, - betales senest 15. Juli. Du kan velge om du vil betale for hver helg eller ønsker å betale over månedlige rater. Ta kontakt for å avtale dette. 

Ved avbestilling tilbakebetales depositum ikke. Ved avlysning fra kursholders side refunderes det fulde beløp.Hvis du har spørsmål om kurset eller påmelding, kontakt meg via e-post eller telefon.
E-post: amalia.fonfara@gmail.com
Tlf: 40747723Kort om meg:
Mitt navn er Amalia Fonfara, jeg er født og oppvokst i Grønland og Danmark, og har bodd i Norge siden 2010. Jeg jobber som billedkunstner og sjamanistisk utøver i Trondheim, og har en MA i visuell kunst samt en 2 årig healer uddannelse. Siden 2013 har jeg jobbet med sjamanisme hos blant annet Livstræet Studio i Oslo, Scandinavian Center of Shamanic Studies i Sverige, og har videre fordybet mig i de inuittiske og norrøn animistiske traditioner. Jeg driver platformen invisibledrum.com som fokuserer på kunst og forskning innen samtidskunst, animistiske teknologier og økologier.
Både som kunstner og sjamanistisk utøver, er mitt ønske å levendegjøre og bevisstgjøre forbindelsen i oss selv og til alt liv vi er omgitt av. Igjennem det sjamanistiske arbeid opplever jeg hvordan vi i samarbeid med den usynlige verden, kan heale opp traumer og sår vi individuelt og kollegtivt bærer på, så vi ka mærke vår dype kontakt til Moder Jord og kosmos. Alt er levende og alt liv er forbundet!
Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til et spennende og utviklende kurs!


Vel møtt i Sirkelen!


Varme hilsner,
Amalia Fonfara