Drum and rattle building workshop

Tromme og rasle byggekurs


PLACE:

Mellomveien 5,

7067 Trondheim


DATE & TIME:

30. June

Kl.10.00-17.00
Tromme og rasle byggekurs     -   Juni 2024Velkommen til tromme og rasle byggekurs, hvor du lærer det vakre håndverket og bygger din egen tromme eller rasle!Trommen er et av våre ur-instrumenter som trolig kan sies å være et av de eldste instrumentene mennesket har hatt. Allerede før vi blir født, ligger vi i magen og lytter til vår mors hjerteslag. I tillegg til å være et fantastisk rytmisk instrument, er tromme også et viktig verktøy når vi jobber sjamanistiske for å komme i transe. De dype frekvensene hjelper oss å åpne opp og få kontakt med åndeverdenen på trommereiser. De hjelper oss å finne helbredelse og ro i både kropp og sinn.
Når vi jobber rituelt og seremonielt, er ranglen også et godt redskap for f.eks. påkalle og fjerne uønsket energi i kroppens energifelt. For uten å være et kraftig verktøy er raslen også praktisk og lett å ha med når du er ute.

På workshoppen vil du få god hjælp til at lage din egen tromme og rasle. Du vil også få innføring i hvordan du kan jobbe rituelt med kraft når du bruger trommen. Men du trenger ikke være interesseret i sjamanisme for å deltage, og for å bygge din egen håndlagede tromme på workshoppen.

Har du en tromme eller rasle som trenger reparasjon, kan du også ta den med deg og få den reparert.
Ta kontakt med meg på forhånd slik at vi sammen kan planlegge hva du trenger for å reparere den.


PRAKTISK:
Tromme størrelsene er 40, 45 og 50 cm i diameter.
For skinntyper kan du velge mellom hjort, rein og geit. Dette avhenger av hvilken størrelse trommel du ønsker og hvilken skinn gaveriet har tilgjengelig.
Jeg bruker skinn fra Granberg Gaveri, som leverer gode skinn av høy kvalitet.


Rammene til trommer forhånns bøjer jeg i asketre. De har en dybde på 8 cm og er 8 mm tykke.

Når du registrerer deg trenger å jeg vite hvilken størrelse tromme du ønsker og hvilket skinn du vil bruke til å lage ranglen eller trommelen.DATO:
30. Juni kl. 10.00 - 17.00PRIS OG PÅMELDING:
Ved påmelding send meg gjerne en mail amalia.fonfara@gmail.com
Pris for å bygge tromme og rasle incl alle materialer : 3500,-
Ønsker du kun å bygge rasle er prisen : 1000,-

Har du en tromme eller rasle, som trenger å bli reperert avtaler vi pris på materialer.STED:
Mellomveien 6, 7067 Trondheim.MEDBRING:
- Et gammelt håndkle
- Notatbok og penn.
- Matpakke.
Gratis te, kaffe og snacks serveres i pausen.

Har du flere spørsmål om kurset eller er det noe du tenker på i forhold til å bygge din egen tromme og rasle, send meg gjerne en mail.