Årshjulet - dec.2023 - Nov. 2024

Årshjulet


STED:

Trondheim, NorwayDATO:
Dec. 2023 - nov. 2024

Årshjulet     -    Dec.2023 - Nov.2024Gennom årtusener har vi levd av sanking, dyrking av jorden og jakt. Da var vi helt avhengige av å være på god fot og holde hellige pakter med småfolket, vejrgudene, de gudene som lever i havet og på landet der vi bor. I dag lever vi i en verden der teknologi og industrialisering gjør et helt annet grunnlag for livene våre mulig. Og selv om det gjør livet lettere å leve på så mange måter, har det også som konsekvens at de aller fleste av oss, ikke lever i takt med naturens rytme. Alt som skjer i naturen, planetens kosmiske påvirkninger utenfra og årets syklus med dets forskjellige årstider – ja alt dette er uløselig knyttet til vår egen kropp og sinn. Selv om de fleste kanskje ikke har en så sterk tilknytning til disse endringene, har ikke vårt ur-instinkt glemt at vi er forbunnet til landet og jorden der vi bor.
Når vi lever sammen med årstidenes skift og med forståelsen av at vår egen krop og sind er en del av alt dette, da vil vi oppleve dypere harmoni og balanse i livene våre. Vi kan lære å være mer i kontakt med væsnene som lever i naturen, der vi selv bor. Vesner som våre formødre og forfedre hedret, takket og bad om hjelp til, for å leve i harmoni med Moder Jord.


Årshjul-kurset vil følge de 8 makeringer i året fra vinter, vår, sommer og høst. Vi skal jobbe i dybden med fokus på vår egen kontakt med naturens syklus og den kosmiske kraften fra disse skiftene. Du vil jobbe fra ditt eget ståsted i livet og din sjamanistiske vei. Her vil du få veiledning og hjelp til å fordype deg i din egen sjamanistiske praksis og til å utvikle deg selv. Kurset vil også gi deg en god mulighet til å få mer kontinuitet i din egen praksis. Du vil bli bedre kjent med dine egne hjelpere i åndeverdenen og oppgavene, som venter deg på din sjels reise.

Da vi skal jobbe med naturens rytme og forandringer vil du også lære å bli kjent med de vesner, som lever i og på landområdet, der du bor. Slik at du kan lage dine egne pakter basert på det, som er viktig for deg og ditt liv her på jorden, i samarbeid med åndsvernet.

For å delta på kurset må du ha erfaring med sjamanistisk arbejde og trommereiser. Det er ikke et nybegynnerkurs, men er du nybegynner på “sjamanveien”, kan kurset være en fin måte å skape mer dybde i egen praksis.

Hvis du har spørsmål om dette, vennligst send meg en e-post.

Ønsker deg hjertelig velkommen til spennende reise med årshjulet gang!DATO:
Datoer: 2023:
16.-17. dec. midt vinter (lør: 10-18, søn: 10-18)


Datoer: 2024:
3.-4. feb. kyndelmisse (lør & søn: 10-18)
16.-17 Marts. Fårårsjevndøgn (lør & søn: 10-18)
27.-28. April Valbårgsaften (lør & søn: 10-18)
21.-23. Juni Sommersolhverv (fre: 17.30-20.00, lør: 10-17, søn: 10-17)
3.-4. Aug. Lammas (lør & søn: 10-18)
21.-22. Sep. Efterårsjevndøgn (lør & søn: 10-18)
2.-3. Nov. Allehelgen (lør & søn: 10-18)PRIS OG PÅMELDING:
Ved påmelding send meg gjerne en mail.
Pris for hele kurset er 20.000 kr. og kan betales over 8 rater á 2.500 kr eller 12 rater á 1.666 kr.
Depositumet er på 2500,- (Vær oppmerksom på at du bare har plass etter du har innbetalt depositumet.) Påmelding er bindende og depositum retuneres ikke.STED:
Kurset vil fåregå på Gogstadbakken 10 på Trolla, rett uten for Trondheim.
(Bus nr. 21 går fra Trondheim Sentrum til Grongstadbakken)MEDBRING:
-Rangle og tromme.
- Notatbok og penn.
- Liggeunderlag/yogamatte for trommereise.
-Noe å dekke øynene med ved trommeriese.
-En personlig hellig genstand
- Matpakke.
Gratis te, kaffe og snacks serveres i pausen.
Mer informasjon  her:

https://www.facebook.com/
Ser frem til å møte deg og sitte sammen i sirkelen <3

Hjertelig velkommen!


Varm hilsen,


Amalia Fonfara,
amalia.fonfara(a)gmail.com
+47 40747723